lørdag den 21. januar 2012

SATURDAYS...Hej igen! Ja, jeg ved det er lidt længe siden, jeg har lagt noget ud på bloggen. Jeg har haft lidt travlt med lektier i denne uge, det har vi jo alle nogle gange. Men nu er jeg tilbage igen.
Selvom jeg er rimelig udkørt lige nu, har det været en meget stille og rolig dag. Min mor tvang mig til at gøre rent på mit værelse, hvilket jeg hader. Men så var hun da også så sød at købe noget lækkert i Lagkagehuset, imens hun var ude og købe ind. Så jeg nød lige lidt kage med et nyt Soundvenue blad,  der kom med posten igår. Jeg er blevet rigtig vild med Odd Future's Frank Ocean, så jeg blev positivt overraske da der var en artikel med ham. Download hans gratis mixtape HER.
Igår var jeg sammen med mine veninder Eleanor og Emma, vi mødtes lige hurtigt med nogle fra deres klasse. Det var faktisk meget hyggeligt.
Smider nok noget ind på bloggen engang i næste uge.
-Lea

7 kommentarer:

 1. Rigtig fin blog du har dig! Cupcaken ser læææækker ud... - Og hvor ligner du Rihanna på de nedenstående billeder; smuk.

  Kristine // andthe-redlip.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for din søde kommentar! Det var cupcaken skam også! Og tusind tak igen!(:

   xo
   -Lea

   Slet
 2. Rigitg fin blog du har dig!! (: wauw!!

  Patrick Pankalla,
  http://pankallabypatrickpankalla.blogspot.com/

  SvarSlet
 3. Wauw! Du har virkelig god stil! Nu har jeg siddet og kigget din blog igennem, og det sjovt for jeg elsker Cheap Monday bukser, jeg har kigget på de der Vero-Moda sko lige her den anden dag og bare tænkt: "dem MÅ jeg eje", jeg elsker Frank Ocean, og jeg har virkelig overvejet at få sidecut...

  Keep up the good work!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej hvor er det sjovt, at vi har de der små ting til fælles! Tak!

   xo
   -Lea

   Slet
 4. Mums den kage ser lækker ud, btw fin blog! :-)

  xx

  Naja Olesen,
  Najaolesen.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var den skam også, og i lige måde!

   xo
   Lea

   Slet